بگذر

پنجمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پرستاری در تربت جام برگزار می شود

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام: پنجمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پرستاری در تربت جام برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار وبدا جام، رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: پنجمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام پرستاری، 21 تیرماه در تربت جام همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.
دکتر محمد افکارافزود: ثبت نام از کاندیداهای هیات مدیره به مدت 10 روز کاری در اردیبهشت ماه انجام و اسامی داوطلبین واجد شرایط در تیرماه به نامزدها اطلاع رسانی شد.
وی ادامه داد: نتایج نهایی انتخابات پس از فرصت قانونی اعتراضات و شکایات نسبت به نتایج آن، در مردادماه توسط هیئت اجرایی شهرستان ها اعلام می شود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: هنگام اخذ رای همراه داشتن کارت ملی و نظام پرستاری الزامی بوده و با توجه به ترکیب داوطلبین هر رای دهنده می تواند به یک پرستار، یک نفر از گروه بهیاری و یک نفر از گروه اتاق عمل یا بیهوشی رای دهند.
دکتر افکار افزود:حائزین اکثر آرا کسانی خواهند بود بود که حداقل 10 درصد آراء ماخوذه را کسب نمایند.
وی بیان کرد: پس از شمارش آراء حائزین اکثریت آراء به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره و به تعداد یک سوم اعضا هیئت مدیره در هر گروه به ترتیب آرا ماخوذه به عنوان اعضای علی البدل اعلام می شوند.

انتشار: