بگذر

شرکت سرپرست معاونت درمان دانشکده تربت جام دراجلاس معاونین درمان دانشگاههای علوم پزشکی کشور

به گزارش وب دا تربت جام دکتر هومن محمدزاده معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام ضمن شرکت در اجلاس معاونین درمان دانشگاهها در حاشیه اجلاس با تعدادی از معاونین درمان دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی دیدارو تبادل نظر نمود .
مهمترین مباحث مطرح شده در این اجلاس توسط دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت ، دکتر جان بابایی و مهندس موهبتی به شرح زیر می باشد :
وزیر بهداشت :

هیچ مشکلی در تامین ارز مورد نیاز برای دارو و تجهیزات پزشکی نداریم

💠 باید مراقبت کنیم که ارز به موارد مورد نیاز و افراد دارای صلاحیت اختصاص پیدا کند

💠 کاسبان تحریم را شناسایی و با سودجویان برخورد می کنیم، مردم نباید احساس کنند که ما در برابر متخلفان فقط نظاره گر هستیم، در برابر متخلفان و سودجویان کوتاه نمی آییم

💠 قضاوت عمومی نسبت به عملکرد حوزه سلامت، مثبت است

💠 مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت موظف است اسامی شرکت هایی که با ارز 4200 تومانی اقدام به خريد دارو و تجهيزات مي كنند، به دانشگاه های علوم پزشکی و بیمارستانها اعلام کند

💠 در حال حاضر شرایط کشور متفاوت از گذشته است و وارد مرحله ای می شویم که نیازمند دقت و زحمت بیشتری است
دکتر جان بابایی :

اقدامات مطلوبی با محوریت مدیریت منابع و هزینه ها از جمله نظام ارجاع، سطح بندی خدمات سلامت و اجرا و استقرار کامل برنامه سطح بندی خدمات درمان، برخی از مشکلات فعلی و آتی درمان کشور را حل خواهد کرد.

با برخی دانشگاه ها در سطح بندی نظام ارجاع جلسات متعددی برگزار کردیم و بعضی از آنها پروتکل اولیه شان را برای نظام سطح بندی ارائه داده اند.

در طرح استحقاق سنجی نیز خوشبختانه پیشرفت خوبی داشته ایم و با همکاری بیمه سلامت، دفتر فناوری اطلاعات وزارت بهداشت و تلاش معاونین درمان در دانشگاه های علوم پزشکی به مرحله اول که مرحله هویت سنجی است، رسیده ایم.

آیین نامه بیماران خاص تدوین شده و حدود ۷۰ مرکز به عنوان مرکز جامع بیماران خاص در نظر گرفته شده اند تا خدمات ویزیت، تجویز و تزریق دارو و دندانپزشکی در این مراکز به این بیماران به صورت جامع ارائه شود. امیدواریم در آینده خدمات مناسب برای این گروه از بیماران ارائه شود.

طبق آیین‌ نامه ابلاغی مدیریت خدمات ناباروری، این خدمات در سطح کشور ساماندهی می‌شوند و اطلاعات به وسیله نرم افزارهایی که در اختیار دانشگاه‌ها قرار می دهیم، رجیستر و ثبت خواهد شد.

استانداردسازی خدمات شیمی درمانی نیز از دیگر اقداماتی است که به منظور ارتقای کیفیت خدمات و مدیریت هزینه ها انجام شده است.

گایدلاین ها و راهنماهای بالینی متناسب با نیازها با همکاری انجمن های تخصصی، اساتید و متخصصین این حوزه تدوین شده است که حاصل کار شبانه روزی همکاران ما است و در بررسی های کارشناسی صورت گرفته، مورد تایید سازمان پزشکی قانونی قرار گرفته است.

حفظ دستاوردهای طرح تحول سلامت نیز از وظایف همه ما است، چراکه امید مردم در حوزه سلامت به برنامه ها و اقدامات صورت گرفته است. بر همین اساس، تمام اقدامات ما در راستای حفظ دستاوردها و خدمت شایسته به هموطنان است.
مهندس موهبتی :

در حال حاضر درک شرایط کشور بسیار مهم است و این شرایط اقتضا می کند که تصمیمات جدیدی برای پیشبرد اهداف اتخاذ شود.

کار در حوزه سلامت به گونه ای است که اگر تغییرات در این حوزه رخ دهد، به دلیل ضروری بودن خدمات، واکنش های شدیدی ایجاد می شود.

متاسفانه محدودیت منابع، ایجاد تغییرات وسیع را محدود می کند، لذا مدیریت مناسب منابع و هزینه ها از مهم ترین امور به شمار می رود.

بنابر اقتضای شرایط و حساسیت های کنونی، نیازمند کار تیمی هستیم‌ و بدون همدلی این مسیر طی نخواهد شد. لذا درک شرایط و همکاری و هماهنگی بین بخشی از الزامات کنونی است.

گایدلاین ها و  راهنماهای بالینی نیز همچون نظام ارجاع سبب سازماندهی خدمات می شود، با تلاش معاونت درمان وزارت بهداشت  این گایدلاین ها بعد از مدت ها تدوین شده است و بیمه ها به دستور قانونگذار و جزئی از حاکمیت، موظف به اجرا هستند./

انتشار: