بگذر

تقدیر از ریاست دانشکده علوم پزشکی تربت جام و پزشکان متخصص بخش عفونی بیمارستان سجادیه شهرستان

✅ با اهدای لوح تقدیری از طرف رئیس شورای قضایی استان و رئیس کل دادگستری خراسان رضوی

✅با حضور فرماندار، ریاست دادگستری و دادستان شهرستان تربت جام از تلاش ها و زحمات ریاست دانشکده علوم پزشکی تربت جام و پزشکان متخصص بخش عفونی بیمارستان سجادیه شهرستان در زمینه بهبود بیماران به ویژه مبتلایان به ویروس کرونا از جمله قاضی خدوم دادگستری تربت جام جناب آقای فیاض تقدیر و تشکر گردید.

✅خدمت به ملت گرانقدر در زمینه بهداشت سلامت در شرایط کنونی اقدامی ارزشمند و موجب قدردانی جامعه از این خدمات خواهد بود.

✅سلامتی و توفیق روز افزونتان را از خداوند متعال خواستاریم.

انتشار: